Vaš orkestar za svadbe, venčanja, korporativne proslave…

Orkestar Stari Grad stupa na muzičku scenu davne 1994 godine, kao akustični četverac poznat po tome što su među prvima na svojim akustičnim instrumentima uspešno obrađivali mnoge domaće i svetske melodije. S vremenom su dolaskom novih snaga, sačinjenih od vrsnih muzičara izrasli u veliki orkestar, koji je kadar za velika dela i izazove, kojima su i više nego dorasli.

Sve to zahvaljujući nepresušnom izvoru energije i izvrsnim temeljima baziranim na svim muzičkim pravcima, koji se konstantno razvijaju i nadograđuju. Ono što ih čini autentičnim, jesu njihova snažna energija i iskren odnos prema publici, koja im to vraća na najlepši mogući način.

Obzirom na višegodišnje iskustvo i tim koji uvek pobeđuje, za razliku od mnogih, Orkestar Stari Grad vam obećava kvalitet i provod za pamćenje.

Aleksandar Erović
Vokal, bas i kontrabas

Čovek koji je glavna pokretačka snaga ove porodice. Njegova energija, optimizam i ljubav prema životu šire se oko njega poput najlepših zvukova sa kontrabasa. Kao neko sa čistim emocijama i dobrotom koja pleni, ne ostavlja nikog ravnodušnim.

Aleksandra Subotić
Vokal
Princeza, koja je ponos i dika svojih vitezova iz kolektiva. Svojom toplinom i suptilnošću ona čitav spektar različitih karaktera stapa u jedno biće. Predivnim glasom i svojom harizmom, ne može vas ostaviti ravnodušnim. Samo zažmurite, slušajte i uživajte dok vam emocije ne obuzmu sva čula.

Filip Caković
Vokal
Mladić anđeoskog glasa pred kojim je blistava karijera. Odlican student uvek spreman za učenje i napredak na svim poljima.
Svojim stasom i šarmom privlači pažnju lepšeg dela publike, a svojom pojavom svaki događaj pretvara u praznik.

Milan Erović
Vokal, akustična i električna gitara
Umetnik i roker. Gitara sa karakterom vintidž zvuka daje bendu posebnu originalnost. Kada je atmosfera na vrhuncu, od njegovih rifova sve puca poput vatrometa. Sve ostalo je legenda.

Nenad Nešo Bojović
Harmonika
Nenad je naš maestro za narodnu muziku, čak i kada neko od gostiju nađe neku iz “naftalina”,to za Neša ne predstavlja nikakav problem jer je on taj, koji svaku zna.
Jasan,glasan i tačan, zna nas podići i ubrzati kad se opustimo pred nastup. Dovoljno je da samo da nam namigne i kreće lavina dobrog raspoloženja, smeha i širine kakvu samo harmonika daje.

Filip Lukić
Klavijature
Pravo sa Muzičke Akademije naš Filip dolazi u Orkestar Stari Grad. Sa njegovim dolaskom dolazi i velika vrednost, kao i volja za stalnim usavršavanjem.
Često se šalimo kako ima duplo više godina od sadašnjih 30, jer ga svi bespogovorno slušamo kada kaže: “Hajde momci, možemo mi to”, “Vežbajmo više” I “Našao sam nove note”.

Dragoslav Draško Subotić
Bubnjevi
Uvek raspoložen za šalu i društvo, ukratko šmeker svetskog glasa, što je više puta i dokazao.
Taj šarm se odražava i na njegovu dinamiku u svirci, kojom smo svi oduševljeni. Često gostujući muzičari budu prijatno iznenađeni nenametljivom i umerenom jačinom njegovog bubnja.